Poires Belle Hélène

In suikersiroop gestoofde peren overgoten met warme chocoladesaus: zo maak je de Franse klassieker poires belles Hélène! Een feestelijk dessert om te serveren tijdens Kerst, of tijdens een diner met familie of vrienden.

De stoofperen kun je ’s ochtends of een dag van tevoren al maken, zo hoef je moment suprême alleen nog maar de chocoladesaus te maken.

Wereldgerecht, Thema recepten, Seizoen, Kerstrecepten, Franse recepten, Dessert, Herfstrecepten, Winterrecepten, Zoet

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin