Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Zelfs mijn man die niet dol is op ingeblikte tonijn, vindt deze zelfgemaakte tonijnsalade heerlijk. Het nadeel van kant-en-klaar...
Ieder jaar in de kersentijd neem ik me voor nu toch echt eens het klassiek Franse nagerecht kersenclafoutis te maken....
Dit keer geen gekarameliseerde knoflooktaart van Ottolenghi, maar een geglaceerde worteltaart van Annemiek. Ik gebruik in dit recept brie...
Deze fluweelzachte melkchocolade ganache brengt iedereen op zijn pad in blije verrukking en extase. Met slechts twee ingrediënten en 5...
Voordat je besluit om deze courgettekoekjes met aardappel, mais en feta te gaan maken moet ik je waarschuwen: ze...
Verse Oogst roept op om vers uit Nederland te eten Mooie versproducten van eigen bodem, door de boycot van...
Nieuw sterrengerecht van restaurant van wereldklasse Vandaag maak je kennis met het derde sterrengerecht in de rubriek KeukenLiefde’s Sterrengerechten,...
Zolang mijn ouders nog volop in de pruimen zitten, genieten wij bijna iedere week van zelfgemaakt pruimengebak. Natuurlijk houden...
Alleen al door de naam krijg je er zin in en waan je je in Bella Italia: pizza di...
Salsa verde is een heerlijke groene kruidensaus die je kunt gebruiken als marinade, of kunt eten als heerlijke dip bij...
Krijg je binnenkort vrienden of familie te eten en heb je zin in een gezellig en informeel samenzijn? Dan is...
Deze rijke aardappelsoep met pesto en parmezaan behoort tot mijn absolute favorieten! De soep heeft een rijke, volle smaak en...
Nog steeds is de slagroomtaart één van de meest bekende en favoriete taart op een verjaardag of feestje. Niet voor...
Dit is een heerlijk gerecht om te maken als je geen zin hebt om te koken, of weinig tijd hebt:...
Focaccia is een smaakvol Italiaans brood dat qua bereiding en smaak veel overeenkomsten heeft met pizzadeeg. Het is een heerlijk...
Dit is genieten hoor: malse stukjes kipfilet in romige kerriesaus, geserveerd met geurende kokosrijst. Deze romige kip-kerrie behoort tot een...
Deze hele forel van de barbecue oogt spectaculair en is ontzettend makkelijk om te maken. De voorbereiding kost je...
In Frankrijk heeft deze bijzonder smakelijke aardappelgratin de mooie naam ‘pommes boulangère’. Door het gebruik van bouillon is deze...
Deze vrolijke bloemen cupcakes met tweekleurenfrosting maakte ik als traktatie voor mijn dochter haar verjaardag en tevens haar afscheid...
Onze twee kookboeken.
Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!
Bestel hier