Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
De laatste tijd krijg ik steeds meer plezier in het maken van gebak. Deze kruimeltaart met blauwe bessen en banaan...
Dit verrukkelijke kroketbroodje maak je in een handomdraai van een plakje bladerdeeg en een diepvrieskroket! De perfecte hap voor onverwachtse...
Deze ajam ketjap (kip in zoete ketjapsaus) is onweerstaanbaar lekker en smaakt verrukkelijk bij mijn romige kokosrijst en gewokte witte...
Deze oranje sinaasappelcake met zoete sinaasappelsiroop is een lust voor het oog en een genot voor je smaakpapillen!
Dit is echt een feestelijke bereiding van mosselen en kan zowel als hoofdmaaltijd gegeten worden of als klein borrelhapje....
Verrassend lekker, deze quiche met romige brie, frisse appel en walnoten. Hij is bovendien snel klaar en erg makkelijk...
Deze chocoladekoekjes zijn verzadigd van maar liefst een driedubbele dosis chocolade en bevredigen hiermee zelfs de meest vergevorderde chocoholics! De...
Dit is één van mijn meest favoriete bereidingen van mosselen, gekookt in een lekker triple biertje. Mijn man en...
Hoewel ik niet vaak typisch Hollandse pot kook kan ik er op zijn tijd wel ongelofelijk van genieten. Ik...
Dit zijn de lekkerste gehaktballen van de hele wereld. Of in ieder geval, de lekkerste die ik tot nu toe...
Dit is de meest smakelijke bereiding voor spruiten die ik me kan bedenken. Spruiten met macadamianoten hebben een fantastisch...
Deze heerlijke kwarktaart met frisse mandarijn en kleine toefjes zoete merinque wordt gebakken op het bakblik in de oven....
Dit is één van mijn favoriete gerechten. Boterzacht heerlijk mals stoofvlees met pappardelle pasta en wat geraspte parmezaanse kaas. Mamma...
Heet en zoet, de perfecte combinatie. Wat een heerlijke soep, deze Thaise tom kha kai soep. Een absolute aanrader! De ingrediënten...
Deze cannelloni met spinazie, ricotta en bechamelsaus is een echte allemansvriend. Ik liep vroeger altijd te stoeien met het...
Ik ben dol op bami goreng, oftwel gebakken bami. Maar helemaal een feestje wordt het als je alles uit de...
Deze heerlijke schuimige saffraansaus van meesterkok Angélique Schmeinck smaakt goddelijk bij vis. Ik serveerde hem met kabeljauw als voorgerecht tijdens...
Dit is het meest verrukkelijke recept voor stoofvlees dat ik tot nu toe geproefd heb. De dikke rib wordt...
Het is echt waar, zelfgemaakte friet smaakt veel beter dan de voorgebakken friet uit de supermarkt! Ik geloofde het eerst...
Onze twee kookboeken.
Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!
Bestel hier