Red velvet cake

Gesponsord — Wat een plaatje hè! Deze prachtige red velvet cake bakte ik vorige week samen met de winnaars van de bakworkshop met Kenwood en MjamTaart. Wat een gezellige middag was dat! Ik geniet er nog steeds een beetje van na.

Deze red velvet cake is een beetje van mijzelf en een beetje van Menno (Heel Holland Bakt). 🙂 Kenmerkend voor de red velvet cake is de diep, donkerrode kleur met fluweelzachte, subtiele chocoladesmaak, afgewerkt met een heerlijke laag roomkaasglazuur. Een onweerstaanbare combi!

Voor een echt wow-effect snijd ik de cake in drie lagen en werk hem rondom af met roomkaasglazuur en wat verkruimelde red velvet, zo verklap je al een beetje wat erin zit. Vind je dit teveel werk, dan kun je ook voor de makkelijke variant gaan zoals ik deed bij deze oranjetaart. Wat je ook kiest, je bent succes verzekerd! 

Thema recepten, Kerstrecepten, Moederdag, Valentijnsrecepten, Zoet, Gebak

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin