Red velvet kersttaart

Een spektakeltaart serveren voor het kerstdessert? Met deze red velvet kersttaart ga je zeker indruk maken. Deze taart is niet moeilijk om te maken, maar je moet wel op tijd beginnen. Na het bakken en het snijden van de cake moet hij volledig afkoelen voordat je hem kunt afwerken met glazuur. Om kerststress te voorkomen is het slim om hem al een dag van tevoren te maken, in de koelkast is hij zeker enkele dagen houdbaar. Bij het aansnijden van de taart zie je de prachtige lagen rode red velvetcake afsteken tegen het witte roomkaasglazuur. 

Menu, Thema recepten, Wereldgerecht, Amerikaanse recepten, Kerstrecepten, Zoet, Gebak

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(4 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Marloes van Leerdam

    Op hoeveel graden moet de oven?

    1. Hoi Marloes, dankjewel voor je reactie, dat was ik heel suf vergeten idd! Voorverwarmen op 170 graden (maar wel in de gaten houden of de bovenkant niet te donker wordt, anders de temperatuur iets lager zetten). Ik heb het erbij gezet!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin