Rodekoolschotel met gehakt en puree

Een hartverwarmende rodekoolschotel met gehakt, aardappelpuree en krokant kruidenpaneerlaagje uit de oven. De rodekool maakte ik zelf volgens dit recept met appel en kruidkoek, maar voor een snelle variant kun je ook een potje rodekool uit de winkel gebruiken. Lekker om te serveren met appelmoes.

Herfstrecepten, Menu, Ovenschotels, Seizoensrecepten, Winterrecepten, Hoofdgerechten, Ovenrecepten, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(24 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Kan ik deze schotel ook een avond van te voren maken gr Helene

    1. Ja hoor, dat kan!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde