Tips!
- Het geheim van krokant uitgebakken spekjes? Bak de spekjes langzaam op laag vuur uit zodat het vet gaat smelten en de spekjes bakken in hun eigen vet.
- In plaats van spekjes kun je ook gerookte zalmsnippers toevoegen, of voor een vegetarische variant broodcroutons.
- Wat meer pit? Fruit dan tegelijk met de ui en knoflook een fijngesneden rood pepertje, of gedroogde chilivlokken mee.
om 09:41
Deze wil ik graag als tussengerechtje maken voor kerst.
Kan ik deze 1 dag van tevoren maken en dan in de koelkast bewaren? Uiteraard zonder de room en uitgebakken spekjes.
om 10:11
Ja hoor, dat kan!
om 17:35
We hebben een soep maker en daar doen we alles in. Wel moeten we even de ui en knoflook in de olie fruiten. Daarna stellen wij de pan in op soep pureren en na 18 minuten een heerlijk soepie van Annemiek.
om 17:42
Hoi Nasra, dat klinkt makkelijk! Eet smakelijk!