Samen koken en bij de kittens kijken! – vlog #34

Hallo allemaal! Er staat weer een kakelverse familievlog voor je klaar met – uiteraard – heel veel lekkers! Johan en ik hadden het rijk een paar dagen voor onszelf. Ella-Marie had vakantie en was logeren bij Johan zijn ouders. Meestal koken Johan en ik dan op ons gemak samen en eten we dingen waar Ella-Marie niet zo van houdt. Zo aten we onder andere melanzane di parmigiano en risotto met champignons en groene asperges. Ook haalden we de Mazda CX-5 op waar ik de komende drie maanden in mag rijden, we gingen bij onze kittens kijken en we bezochten het bevrijdingsfestival bij ons in het dorp. Kijk je mee? ?

HEB JE ONS KOOKBOEK AL?

KOKEN MET KEUKENLIEFDE bevat 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag! Denk aan Balinese woknoedels, kip in champignonroomsaus, snelle babi pangang à la KeukenLiefde, sjalottenquiche met geitenkaas, maar ook enkele bekende KeukenLiefde-klassiekers zoals de broccoli-ovenschotel met kip, champignon en krieltjes, pasta pesto met garnalen en de gevulde courgette met ratatouille ontbreken niet. Met dit boek heb je elke dag een verlokkelijk antwoord op de vraag “Wat eten we vandaag?” Bestel hem hier in onze webshop of koop hem in de boekhandel!

 

Een kijkje in de keuken, Inspiratie, K♥L ontdekt ..., Kookvideo's, Persoonlijk

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin