Saucijzenbroodjes (kookvideo)

De laatste keer dat ik een saucijzenbroodje at was meer dan tien jaar geleden bij mijn ouders thuis. Mijn moeder maakte ze vroeger vaak op vrijdagavond voor bij de koffie. Daar kon ik me echt op verheugen!

Nu jaren later had ik er weer zin in. Ik maak ze op dezelfde manier zoals mijn moeder dat doet, alleen gebruik ik half-om-half gehakt in plaats van rundergehakt. Half-om-half gehakt is wat vetter dan rundergehakt en past qua mondgevoel beter bij het vettige bladerdeeg. Bovendien is het vlees na bereiding veel sappiger dan rundergehakt. Deze saucijzenbroodjes zijn minstens zo lekker als van een goede bakker!

Bekijk de video hierboven en ga aan de slag! 

Basisrecepten, Kookvideo's, Wereldgerecht, Hartige keuken, Hollandse recepten, Voor bij de borrel

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Mkirte

    Erg lekker!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin