Sinaasappeltulband met chocoladeglazuur

Is het geen plaatje lieve jongens en meisjes! Deze sinaasappeltulband met witte-chocoladeglazuur en,  jawel, rood wit blauw spikkels heb ik in allerijl zojuist nog even op de foto gezet. Ik bedacht me namelijk véél te laat dat het morgen Koningsdag is en een oranjerecept mag dan natuurlijk niet ontbreken! Het weekmenu heb ik even naar morgen doorgeschoven. 

Alvast drie hoeraatjes voor onze Koning! ?????

Deze feestelijke sinaasappeltulband met chocoladeglazuur heb je zo gemaakt. Het chocoladeglazuur kleurde ik oranje met wat druppels oranje levensmiddelenkleurstof die ik samen met het gekleurde musketzaad online bestelde. Mocht je deze nergens meer kunnen vinden dan is dat ook geen ramp. Met alleen wit chocoladeglazuur of zelfs zonder glazuur smaakt deze tulband ook heerlijk! 

Seizoen, Thema recepten, Chocolade, Gebak, Lenterecepten, Oranjerecepten, Zoet

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Marion Mandersloot

    Vandaag de tulband gemaakt, hij is erg lekker! Alleen is een eetlepel kokosolie door de witte chocolade wel een beetje veel. De chocolade bleef hierdoor erg dun en vloeibaar. Waarschijnlijk is een theelepel kokosolie voldoende.

    1. Hoi Marion, het ligt er een beetje aan hoe vol je die eetlepel schept… 😉 Maar een theelepel kan ook. Fijn om te horen dat hij gesmaakt heeft!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin