Ingrediënten
- 150 g snelkookrijst
- 1 liter kippenbouillon (gemaakt van 1,5 bouillontablet)
- 100 g pindakaas
- 2 à 3 tl sambal manis
- 6 el ketjap manis
- 1 limoen, in vieren gesneden
- 250 g kipfilet, in repen gesneden
- 1 klein blikje mais, uitgelekt
- 1 prei, goed gewassen en in ringen gesneden
- 100 g taugé
- 2 el gebakken uitjes
om 15:26
wordt de kipfilet wel gaar in een paar minuten?
om 11:17
Ja hoor, als je de kipfilet in repen snijd is hij heel snel gaar. Wel eerst even testen voordat je proeft natuurlijk, als het vlees wit van kleur is is de kip gaar.
om 22:57
Wauw nooit mais pindabravoe gegeten. Mijn oma zou zich in haar graf keren.
om 15:07
Whow Annemieke, wat een mooie website, zo overzichtelijk. Klasse meid
om 10:07
Wat een mooi compliment! Bedankt Verna! 🙂
om 13:09
Prima !
Zaterdag eet al mijn familie een nooit gekende pindasoep ! Dank je wel, dorris