Snickerscake

Cake is een van mijn favoriete baksels om te maken. Het basisrecept zit in mijn hoofd en is heel eenvoudig. Een simpele vanillecake is heerlijk, maar ik vind het ook leuk om met het basisrecept te varieëren. Zo voeg ik dit keer gehakte Snickers, pinda’s en chocolade toe aan het basis cakebeslag. Het resultaat is deze heerlijke Snickerscake! 

Zoete recepten, Chocoladerecepten, Gebakrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(3 stemmen)
4 reacties

Deel je liefde

  1. Inge

    Cakeblik invetten en daarna bekleden met bakpapier? Waarom moet je dan cakeblik invetten?

  2. Monique

    Kan je deze snickercake ook in de airfreyer bakken? En op welke temperatuur en bak tijd?

  3. Annemarie

    Volgens mij staat er een foutje er staat Haal de kruidnotencake uit de oven en laat 5 minuten afkoelen. Denk dat er snickercake moet staan.

    We gaan deze snickercake zeker een keer maken

    1. Oeps! Dankjewel voor je reactie Annemarie! Ik heb het direct aangepast. 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde