Snickerscake

Cake is een van mijn favoriete baksels om te maken. Het basisrecept zit in mijn hoofd en is heel eenvoudig. Een simpele vanillecake is heerlijk, maar ik vind het ook leuk om met het basisrecept te varieëren. Zo voeg ik dit keer gehakte Snickers, pinda’s en chocolade toe aan het basis cakebeslag. Het resultaat is deze heerlijke Snickerscake! 

Chocolade, Gebak, Zoet

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Annemarie

    Volgens mij staat er een foutje er staat Haal de kruidnotencake uit de oven en laat 5 minuten afkoelen. Denk dat er snickercake moet staan.

    We gaan deze snickercake zeker een keer maken

    1. Oeps! Dankjewel voor je reactie Annemarie! Ik heb het direct aangepast. 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin