Deze spaghetti carbonara met room is mijn redder in nood als ik weinig ingrediënten in huis heb en toch iets lekkers wil eten. Alle ingrediënten voor dit gerecht heb ik meestal in huis. Hoewel er in de klassieke carbonarasaus geen room zit heb ik die in dit recept wel toegevoegd. Het resultaat is een heerlijke romige spaghetti met carbonara smaak.
Wil je toch liever de klassieke pasta met carbonarasaus maken zonder ei, probeer dan dit recept.
Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Pastarecepten, Snelle recepten
om 18:12
Wow! Complimenten, dit is een twist op hoe ik het vaak bereid. De parmezaan door de saus is echt een goede toevoeging!!
om 06:47
Laat je niet afschrikken door de rauwe eieren (tenzij je zwanger bent) een makkelijk recept, met een salade erbij toch nog de broodnodige vitamines 🙂
om 07:59
Ik was er ook altijd een beetje bang voor… rauwe eieren. Maar door de resthitte worden ze toch gegaard, dus zijn ze niet helemaal rauw. 🙂
om 09:37
Welke salade past bij deze gerecht ?
om 09:46
Gewoon een eenvoudige groene salade omgehusseld met een lepel extra vierge olijfolie en een drupje witte balsamicoazijn is heerlijk Anne Marie.
om 10:13
Kan je ook vega spekjes gebruiken voor dit recept
om 12:04
Ja hoor dat kan!