Spruitjes ovenschotel met gehakt

Van ovenschotels krijg ik nooit genoeg. Op de een of andere manier vind ik alles gewoon smakelijker als het uit de oven komt. Helemaal als het gerecht gegratineerd is met een beetje kaas voor een krokant korstje!  Deze spruitjes ovenschotel met zachte aardappelpuree, gekruid gehakt en kaas is er weer een voor op onze favorietenlijst! 

Herfstrecepten, Menu, Seizoen, Winterrecepten, Hoofdgerecht, Ovenrecepten, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(17 stemmen)
6 reacties

Verdeel je liefde

  1. Sarah

    Hallo, dit ziet er heerlijk uit en ga het vanavond proberen. Kun je de aardappelpuree ook bovenop doen ipv onder? Hoor het graag. Mvg, Sarah

    1. Leuk dat je het maken Sarah! De aardappelpuree kan uiteraard ook bovenop. Ik ben heel benieuwd hoe het gesmaakt heeft. 🙂

  2. Sandra

    Kun je deze schotel ook bijv ’s ochtends voorbereiden en dan ’s avonds verder afbakken in de oven?

    Groetjes Sandra

    1. Sandra

      En wanneer moet je de peterselie toevoegen?? Dat kan ik niet terug vinden in het recept

      Groetjes Sandra

      1. Klopt Sandra, ik heb het er nu bijgezet. Dankjewel!

    2. Ja hoor dat kan!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin