Spruitjesstamppot met spekjes, brie en walnoot

Een heerlijke spruitjesstamppot met uitgebakken spekjes, romige brie en walnoot. Makkelijk om te maken en snel op tafel. Spruiten hebben een licht bittere smaak die versterkt wordt als je ze te lang kookt. Door de spruitjes apart en niet te lang te koken worden ze niet bitter en houden ze een frisgroene kleur. Ik stamp ze dan ook niet fijn maar roer de spruitjes door de puree. De knapperige spekjes, romige brie en walnoten maken er een echt smulfeest van!

Herfstrecepten, Menu, Seizoensrecepten, Winterrecepten, Hoofdgerechten, Stamppotrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(36 stemmen)
Eén reactie

Deel je liefde

  1. José

    8 april 2022 en geen spruitje te vinden in de supermarkten waar we waren. Dus maar met zuurkool gemaakt.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde