Stiekem chocolaatjes eten en koken op inductie – Weekvlog #25

Hoi! Er staat weer een nieuwe weekvlog voor je klaar! De week begon met een studievrije dag van Ella-Marie waardoor we een dagje naar de Efteling konden, Ella-Marie betrapt me als ik stiekem chocolaatjes zit te eten, ik opende de Open Kersendagen in Wadenoijen, gaf een kookdemo op inductie op de woonmarkt in Tiel en we vierden het kinderfeestje van Ella-Marie. Benieuwd naar onze week? Kijk dan snel mee!

De Tielse foodblogger Annemiek, haar man Johan en dochter Ella-Marie nemen je in deze wekelijkse familievlog mee in hun dagelijks leven. Ze zijn echte huis-, tuin- en keukenmutsen en worden blij van lekker eten. Als jij daar ook van houdt, moet je maar even kijken!

KeukenLiefde won al twee keer op rij (2016 en 2017!) dé Foodblog Award voor Foodblog van het Jaar en werd ook uitgeroepen tot Beste Foodvlogger/Youtuber van 2017!

Dit najaar (omstreeks 17 oktober) komt ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE uit met 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag. Je kunt hier alvast een exemplaar reserveren!

Een kijkje in de keuken, Inspiratie, K♥L ontdekt ..., Kookvideo's, Persoonlijk

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin