Stoofvlees met pompoen in rodewijnsaus (slowcooker)

Wij zijn dol op stoofvlees en zetten het regelmatig op tafel. Vaak maak ik Belgisch stoofvlees omdat Johan daar dol op is, maar ik experimenteer ook graag. Deze stoofvleesvariant met pompoen en wortel in rodewijnsaus is verrukkelijk! Ik gebruik tegenwoordig eigenlijk altijd de slowcooker om het vlees in te garen omdat dat zo makkelijk is. Als alle ingrediënten in de slome zitten heb je er geen omkijken meer naar. Tot nu toe is er nog geen stoofvleesrecept uit de slowcooker mislukt, dus is het mijn grote vriend (binnenkort is de slowcooker ook te koop in onze webshop!). Heb je geen slowcooker dan kun je dit recept ook gewoon maken in de braadpan. Volg dan de aangegeven bereiding voor de braadpan.

Lekker met geroosterde krieltjes uit de oven.

Menu, Slowcooker, Hoofdgerechten, Eenpansgerechten, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(10 stemmen)
5 reacties

Deel je liefde

  1. Mieke van Kalken-Kruijff

    Ik vond het superlekker en wil het graag voor mijn vrienden maken maar kan een kind van 6 hier ook van eten ivm de rode wijn die er in gaat? Mieke

    1. Hoi Mieke, leuk om te horen dat het gesmaakt heeft! Een kind kan hier zeker van mee-eten, de alcohol vervliegt tijdens het langdurige kookproces.

  2. Thera

    Wat een lekker recept, ga hem zeker een keer uitproberen.
    Helaas ben ik allergisch voor knoflook, heb jij misschien een tip wat ik evt als vervanging kan gebruiken?

    1. Hoi Thera, je kunt de knoflook ook gewoon weglaten!

  3. Desiree penning

    Heerlijke recepten ?

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde