Stroopwafelcake

Cakerecepten kun je nooit genoeg hebben als je het mij vraagt! Deze stroopwafelcake maak je in een handomdraai en vind gretig aftrek. Ik gebruik zonnebloemolie in plaats van roomboter omdat deze de cake wat minder vettig maakt en een zachte en luchtige cakestructuur geeft. Als je toch liever roomboter of margarine gebruikt, dan kun je dezelfde hoeveelheid in grammen aanhouden als de zonnebloemolie.

Wereldgerechten, Hollandse recepten, Zoete recepten, Gebakrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(7 stemmen)
3 reacties

Deel je liefde

  1. Audrey.jansen@hotmail.com

    Wat voor oven gebruik je en mag je tussentijds het blik draaien?

  2. Lynette

    Ik heb geen zelfrijzend bakmeel.
    Kan het ook met gewone bloem?

    1. Hoi Lynette, dat kan. Je moet dan wel ook bakpoeder toevoegen om het te laten rijzen.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde