Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?
Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!
Stroopwafelcake
Cakerecepten kun je nooit genoeg hebben als je het mij vraagt! Deze stroopwafelcake maak je in een handomdraai en vind gretig aftrek. Ik gebruik zonnebloemolie in plaats van roomboter omdat deze de cake wat minder vettig maakt en een zachte en luchtige cakestructuur geeft. Als je toch liever roomboter of margarine gebruikt, dan kun je dezelfde hoeveelheid in grammen aanhouden als de zonnebloemolie.
Wereldgerechten, Hollandse recepten, Zoete recepten, Gebakrecepten
om 14:06
Wat voor oven gebruik je en mag je tussentijds het blik draaien?
om 17:04
Ik heb geen zelfrijzend bakmeel.
Kan het ook met gewone bloem?
om 09:24
Hoi Lynette, dat kan. Je moet dan wel ook bakpoeder toevoegen om het te laten rijzen.