Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Heb je weinig tijd of zin om te koken? Deze spaghetti met walnotenpesto staat binnen 15 minuten op tafel....
Toen ik onlangs aan de slag wilde gaan met een lekker recept voor Mexicaanse tortillawraps, kwam ik erachter dat...
Jeeeaaah, het is weer tijd voor een nieuwe kookvideo! Vandaag de beurt aan een lekker en supermakkelijk te maken...
Tijdens een culinaire stedentrip vorig jaar naar de Britse metropool Newcastle, maakte ik voor het eerst kennis met walnotenpesto. De laatste...
Het is je vast niet ontgaan dat ik dol ben op carbonara: een fluweelzachte en romige saus gemaakt van alleen...
Gesponsord — Eerlijk is eerlijk: toen eigenaresse Linda van SuperJuicer mij benaderde om hun slowjuicer te testen, stond ik niet...
Dit broodje zalm deluxe maakte ik al vóór de feestdagen. Maar vanwege het kerstreceptengejoel besloot ik hem door te...
Op de valreep heb ik nog een lekker oudejaarsavondhapje voor je: carpaccio-rolletjes! Gemaakt in een handomdraai met een pak...
Deze cranberrysaus met een vleugje tropische kaneel, prikkelende kruidnagel, fruitige port en bitterzoete sinaasappel is voor mij het toppunt...
Ben jij ook zo dol op luxe belegde broodjes? Vooral in het weekend geniet ik graag van dubbeldik belegde...
Dit is één van mijn meest favoriete amuses of voorgerechtjes die ik serveer tijdens een diner: coquille met citroensaus! Minimale inspanning,...
Deze eenvoudig te maken citroensaus smaakt heerlijk bij tal van visgerechten zoals kabeljauw, zalm of garnalen. Ik serveer deze...
Hoewel de echte Spaanse koffie wordt gemaakt met Tia Maria gaat mijn voorkeur uit naar Licor 43. Die is...
Nee Miek, nu eens geen belegde cracker als lunch, zei ik bij mezelf toen mijn ogen verlekkerd door de...
Afgelopen zomer vierden we onze vakantie in Bretagne, Frankrijk. Op een van die dagen maakten we een fietstocht door...
Deze heerlijk frisse koolsalade smaakt overal bij. Ik serveerde hem met groot succes tijdens het verjaardagsdiner van mijn broer...
Afgelopen zomer was ik met mijn gezin een weekje op vakantie in Bretagne, Frankrijk. Tijdens een gezellig diner in het...
Heb je al pompoenhummus gemaakt? Deze lichtzoete hummusvariant met geroosterde pompoen viel bij dochterlief goed in de smaak. Omdat...
Wraptime! In mijn kelderkast ligt altijd een pak tortillawraps op voorraad. Ik gebruik ze overal voor: een lekkere ontbijtwrap...