Toemis boontjes (in bouillon gestoofde sperziebonen)

Deze toemis boontjes in milde saus is een heerlijk Indisch bijgerecht om te serveren als onderdeel van een zelfgemaakte Indische rijsttafel, of serveer gewoon als bijgerecht bij de Hollandse pot! 🙂

Toemis betekent roerbak, maar eigenlijk worden de boontjes gesmoord in plaats van geroerbakt. Het resultaat is een heerlijk mild sperzieboongerecht. 

Wereldgerechten, Indische recepten, Bijgerechten, Groente recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde