Twee weken op de camping in Italië – vakantievlog! #28

Hoi! Er staat weer een nieuwe weekvlog voor je klaar! Zoals je gisteren al kon lezen in het Kijkje in de keuken zijn we weer terug van twee heerlijke weken vakantie op de camping in Italië. We hebben heel veel zelf gekookt en veel gebarbecued. Benieuwd naar onze vakantie? Kijk dan snel mee!

Dit najaar (omstreeks 17 oktober) komt ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE uit met 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag. De gerechten zijn handig onderverdeeld in de hoofdstukken kip, vis, vlees en vega. Je kunt hier alvast een exemplaar reserveren!

K♥L ontdekt ..., Kookvideo's, Thema recepten, Campingrecepten, Persoonlijk

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin