Verse tomatensoep met room en basilicum

Wat is er nu lekkerder dan een kom verse tomatensoep verrijkt met een beetje room en verse basilicum. Ik kan maar weinig dingen bedenken! Deze soep maak je natuurlijk het liefst in de zomer met overrijpe, zoete tomaten uit eigen moestuin, of met verse tomaten van de markt die je aan het eind van dag voor een gunstig prijsje op de kop weet te tikken. Laat het culinaire smulfeest dan maar beginnen! 

Seizoen, Zomerrecepten, Lunch, Voorgerecht, Soep

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(5 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Ingrid

    Kan je ook iets anders gebruiken dan rode balsamicoazijn, bijv gewone?

    1. Dat kan Ingrid!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin