We gaan weer vloggen en onze eerste carnaval! – vlog #30

Hallo allemaal! Na een vlogstilte van een aantal maanden is deze familie Knots weer terug van weggeweest! Vorig jaar na onze verhuizing kwam onze laatste vlog online. Met alle verhuisperikelen en de kookboeklancering van Koken met Keukenliefde in het najaar vonden we het best wel pittig om ernaast ook elke week een familievlog te delen. We besloten dus om tijdelijk met het vloggen te stoppen en onze focus te leggen op de belangrijkste dingen. Inmiddels zijn alle dozen uitgepakt, ligt er een tweede druk van ons boek in de boekhandel en is de rust in huize Verweij weer teruggekeerd.

Omdat we regelmatig vragen krijgen van jullie of en wanneer er weer nieuwe vlogs online komen hebben we besloten om het weer voorzichtig op te pakken. Vanaf nu gaan we vlogs maken van 7 – niet per se aaneengesloten – dagen en zetten deze online wanneer we tijd hebben (we proberen 1x in de 2 weken zodat de vlogs actueel zijn). We hopen dat jullie ze weer leuk vinden! PS Is er een bepaald onderwerp dat je graag meer terug zou zien in de vlogs, of heb je een op- of aanmerking over hoe we de vlogs nog leuker kunnen maken voor jullie, laat het ons weten in een reactie hieronder! 🙂

In deze nieuwe familievlog zie je ons zoals gewoonlijk weer veel in de keuken staan en we vierden voor het eerst carnaval in ons dorp. Kijk je gezellig mee?

We gaan weer vloggen en onze eerste carnaval! - vlog #30

We gaan weer vloggen en onze eerste carnaval! - vlog #30

Heb je ons kookboek al?

KOKEN MET KEUKENLIEFDE bevat 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag! Denk aan Balinese woknoedels, kip in champignonroomsaus, snelle babi pangang à la KeukenLiefde, sjalottenquiche met geitenkaas, maar ook enkele bekende KeukenLiefde-klassiekers zoals de broccoli-ovenschotel met kip, champignon en krieltjes, pasta pesto met garnalen en de gevulde courgette met ratatouille ontbreken niet. Met dit boek heb je elke dag een verlokkelijk antwoord op de vraag “Wat eten we vandaag?” Bestel hem hier in onze webshop of koop hem in de boekhandel!

Een kijkje in de keuken, Inspiratie, K♥L ontdekt ..., Kookvideo's, Persoonlijk

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin