Weekmenu 7-2020

Weekmenu 7-2020

Vandaag of morgen je boodschappenbriefje maken voor volgende week? Check dan eerst even dit weekmenu! Elke vrijdag vind je hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden om doordeweeks op tafel te zetten maar ook soms een lekker lunchgerecht, hapje of gebak.

In dit weekmenu: gehaktballetjes in champignonroomsaus, pasta ovenschotel met broccoli, ham en mais, tuna melt tosti, zelfgemaakte Hollandse kibbeling en een Mediterraanse kipstoofschotel met venkel en olijven. In het weekend kun je genieten van zelfgemaakte granola met framboos, pistache en witte chocolade en een heerlijke snickerscake. Elke dag wat anders, zo blijft het leuk en lekker!

Maandag

Gehaktballetjes in champignonroomsaus

Gehaktballetjes in champignonroomsaus

Dinsdag

Pasta ovenschotel met broccoli, ham en mais

Pasta-ovenschotel met broccoli, ham en mais

Woensdag

Tuna melt tosti

Broodje tuna melt

Donderdag

Zelfgemaakte Hollandse kibbeling

Vrijdag

Mediterraanse kipstoofschotel met venkel en olijven. Lekker met stokbrood en kruidenboter en salade.

Zaterdag

Granola met framboos, pistache en witte chocolade

Granola met framboos, pistache en witte chocolade

Zondag

Snickerscake

Snickerscake

Inspiratie, Weekmenu

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin