Weekvlog #13 – Een ontmoeting met de burgemeester en oranjetaart!

Hoi! Er staat weer een nieuwe (familie)weekvlog voor je klaar! Ik kreeg iets leuks overhandigd door de burgemeester van Tiel en trok voor de gelegenheid maar eens een jurkje aan, ik maakte een oranjetaart en een oranje drankje en een soort mini pizza met een bodem van kipfilet. Benieuwd? Kijk dan snel mee!

Wij – Johan, Ella-Marie en Annemiek (ikzelf!) – nemen je in onze wekelijkse (familie)vlog mee in ons dagelijks leven. Wij zijn best wel een beetje saaie huismutsen en worden blij van lekker eten. Als jij daar ook van houdt, moet je maar even kijken. 🙂

KeukenLiefde won al twee keer op rij (2016 en 2017!) dé Foodblog Award voor Foodblog van het Jaar en werd ook uitgeroepen tot Beste Foodvlogger/Youtuber van 2017! Dit najaar (2018!) komt het allereerste KeukenLiefde kookboek uit boordevol lekkere hoofdgerechten voor elke dag!

Inspiratie, Kookvideo's, Een kijkje in de keuken

Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Aline

    Leuke vlog, gelukkig geen opgepoetste beelden, maar gewoon, zoals het leven is, genietend van al het lekkers dat jullie klaarmaken. Met als (Betuwse) kers op de taart de ontmoeting met de burgemeester, terecht dat hij trots is, je zet Tiel en de Betuwe wel op de kaart met jouw website! Toevallig zag ik het magazine bij Wennekes in Tiel liggen, die ging gelijk mee naar huis natuurlijk. Die vrolijke frambozentaartjes ga ik zeker een keer maken, die vallen vast wel in de smaak bij mijn vriend en mij. Bedankt voor alle lekkere recepten, ga vooral zo door. Geniet van deze zomerse dagen. Vriendelijke groet!

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin