Weekvlog #22 – De tafel wordt afgeruimd terwijl we nog zitten te eten!

Hoi! Er staat weer een nieuwe weekvlog voor je klaar! De vlog begint op zondag met een barbecue in de tuin omdat we vergeten waren die beelden in de vorige vlog te verweken. Verder maakte Ella-Marie wraps met kip en honing-mosterdsaus, Johan en Ella maakten parmezaanfrietjes met basilicummayonaise, we aten zelfgemaakte pizza, gingen uit eten en poging 101 om zelf slijm te maken mislukte weer! Benieuwd naar onze week? Kijk dan snel mee!

De Tielse foodblogger Annemiek, haar man Johan en dochter Ella-Marie nemen je in deze wekelijkse familievlog mee in hun dagelijks leven. Ze zijn echte huis-, tuin- en keukenmutsen en worden blij van lekker eten. Als jij daar ook van houdt, moet je maar even kijken!

KeukenLiefde won al twee keer op rij (2016 en 2017!) dé Foodblog Award voor Foodblog van het Jaar en werd ook uitgeroepen tot Beste Foodvlogger/Youtuber van 2017! Dit najaar (2018!) komt het allereerste KeukenLiefde kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE uit, boordevol lekkere hoofdgerechten voor elke dag!

Kookvideo's, Inspiratie, Een kijkje in de keuken

2 reacties

Verdeel je liefde

 1. Paras

  Hoi!

  Wat een lief gezinnetje zijn jullie! Ik zit met plezier te kijken naar jullie kook-avonturen.
  Ik heb zelf ook een passie voor koken maar sinds 17 mei zit ik al aan de bank gekluisterd omdat ik ben gevallen met de fiets en mijn kaak op drie plaatsen heb gebroken. Dus ik kan nu niet meer koken (en niet meer eten 🙁 ….wat ik in plaats daarvan doe is kook sites bekijken en op mijn zoektocht naar interessante sites kwam ik ook die van jullie tegen. Nogmaals mijn complimenten! Niet alleen voor de site maar ook voor de lekkere recepten!
  Nog even een vraagje; hoe blijf jij zo slank ;-). En nog een laatste vraag; waar koop ik die chili olie??

  Lieve groetjes,
  Marije

  1. Hoi Marije, wat vervelend dat je kaak is gebroken. Wel fijn om te horen dat je plezier beleefd aan KeukenLiefde en hier lekkere inspiratie vandaan haalt. Slank blijven is voor mij soms ook een heel gevecht, ik moet er hard voor werken. 😉 De chili olie koop je onder andere bij Jumbo en AH.

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin