Weekvlog #8 – No bake stroopwafeltaart en Vietnamese rijsttafel!

Hoi! Er staat weer een nieuwe weekvlog voor je klaar, alweer de achtste op rij. Omdat ik een hele saaie werkweek had met veel uren achter de computer heb ik niet zoveel gevlogd. Ik had onder andere een kookboekdag waarin ik recepten voor het kookboek kookte, Ella-Marie en ik maakten een no bake stroopwafeltaart van Dr. Oetker en we sloten de week af met een Vietnamese rijsttafel bij mijn ouders ter gelegenheid van de verjaardag van mijn vader. Al met al een fijne week. Kijk je mee?

Wij – Johan, Ella-Marie en Annemiek (ikzelf!) – nemen je in onze wekelijkse (familie)vlog mee in ons dagelijks leven. Wij zijn geen popie jopie’s, zijn best wel een beetje saai en worden blij van lekker eten. Als jij daar ook van houdt, moet je maar even kijken. 🙂

KeukenLiefde won al twee keer op rij (2016 en 2017!) dé Foodblog Award voor Foodblog van het Jaar en werd ook uitgeroepen tot Beste Foodvlogger/Youtuber van 2017! Dit najaar (2018!) komt het allereerste KeukenLiefde kookboek uit boordevol lekkere hoofdgerechten voor elke dag!

Inspiratie, Kookvideo's, Een kijkje in de keuken

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin