Wildzwijnfilet met paddenstoelenroomsaus

Wild serveren met kerst? Wildzwijnfilet is heerlijk mals vlees dat lijkt op varkenshaas, maar dan meer uitgesproken met subtiele wildsmaak. Ik vind het lekker als de binnenkant nog rosé is, dan is het vlees lekker mals. De paddenstoelenroomsaus smaakt er voortreffelijk bij. Je kunt deze van tevoren al maken (stap 2 hieronder) en voor gebruik op laag vuur weer opwarmen. Lekker met krieltjes uit de oven, aardappelkroketjes of knolselderij- of pastinaakpuree (ik gebruik altijd half aardappel en half knolselderij of pastinaak voor een volle, romige puree) en spruitjes met spek.

Menu, Seizoen, Thema recepten, Winterrecepten, Kerstrecepten, Hoofdgerecht, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(3 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin