Witlof in ham- en kaassaus

De klassieke witlof met ham en kaas uit de oven kennen we allemaal, maar soms wil je weleens wat anders. Deze witlof in ham- en kaassaus bevat dezelfde ingrediënten, maar is dan in een ander jasje gestoken. Je zet hem in 15 minuten op tafel! Lekker met gebakken aardappels, gekookte pasta of witte rijst.

PS Zie ook onderstaande variatietips! 

Groenten, Snel, Budget, Hoofdgerecht, Bijgerecht

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(1 stemmen)
3 reacties

Verdeel je liefde

  1. Keukenkoningin

    Erg lekker. Ook fijn dat er zo veel foto’s bij de recepten staan. Ik had nog nooit een roux gemaakt, maar met de foto’s was het erg duidelijk

    1. Leuk om te horen! 🙂

  2. Joke

    Heerlijk! Ipv ham met gerookte zalm en pasta gegeten! Bedankt!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin