Witlofquiche met ham en kaas uit Koken met KeukenLiefde

Dit is volgens mij de eerste keer dat ik een recept deel uit Koken met KeukenLiefde! Ik kook op gevoel en laat me voor recepten vaak inspireren door de inhoud van mijn koel- en kelderkast. Zo komt het dus dat een recept bij mij nooit twee keer hetzelfde is. Daarnaast moeten er natuurlijk nieuwe recepten online komen.

Toen ik deze witlofquiche met ham en kaas gemaakt had, kreeg ik een déjà vu gevoel. Met een vaag vermoeden pakte ik Koken met KeukenLiefde erbij. Een blik op de inhoud bevestigde mijn gevoel. Dit keer maakte ik wel twee keer hetzelfde recept! Geloof me, zelfs als je niet van witlof houdt, zul je hier nog van smullen. ?

Tijdens de boekpromotie van Koken met KeukenLiefde maakte ik dit recept in een diep, rechthoekig bakblik. Zo kon ik er blokjes van snijden om uit te delen. Een groot succes! Zo kun je deze quiche ook serveren als borrelhapje, of op tafel zetten tijdens een buffet.

Menu, Vleesrecepten, Ovenrecepten, Budget, Hoofdgerecht

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin