Witte asperges met beenham, krieltjes en aspergesaus

Na een jaar wachten kan ik eindelijk weer een nieuw aspergerecept met je delen! Dit waren de eerste witte asperges van het jaar die we aten en die smaken me altijd het beste. Ik serveerde ze dit keer met wat mooie plakken beenham, kleine krieltjes, een zachtgekookt eitje en zelfgemaakte aspergesaus. Heel simpel om te maken en zoals altijd weer een feestmaal. 🙂 

Seizoen, Thema recepten, Wereldgerecht, Hollandse recepten, Lenterecepten, Paasrecepten, Vleesrecepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(2 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Nicolette

    Kun je aspergeschillen en uiteinden van vandaag gemaakte aspergegerechten 1 dag bewaren om morgen soep mee te maken en zo ja hoe? Of moeten dit direct worden verwerkt?

    1. Hoi Nicolette, het makkelijkste is om direct de kook over de aspergeschillen en uiteinden te doen en dan met pan en al een nachtje wegzetten op een koele en donkere plek. De volgende dag kun je het kookvocht door de zeef gooien en direct gebruiken voor je soep.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin