Wrap met kipfilet en avocado

Wrap met kipfilet en avocado
Wraptime! In mijn kelderkast ligt altijd een pak tortillawraps op voorraad. Ik gebruik ze overal voor: een lekkere ontbijtwrap met roerei, een smakelijk hapje voor onverwachtse visite, een avondvullend hoofdgerecht of een lekkere lunch. Deze wrap met kipfilet, roomkaas en avocado zet je binnen 5 minuten op tafel en is echt ontzettend lekker. Heerlijk als ontbijt of lunch. 

Lunchgerecht voor 2 personen — 5 minuten

Ingredienten

  • 2 zachte tortillawraps
  • Paar blaadjes kropsla, gewassen
  • 6 plakjes kipfilet (broodbeleg)
  • 1 avocado, in plakken
  • 1 lente-ui, in smalle ringen gesneden
  • 2 el roomkaas
  • Eventueel zoete chilisaus om erbij te serveren

Bereiding
Besmeer de wrap royaal met roomkaas en beleg met sla, kip, avocado en lente-ui.

Rol zo strak mogelijk op en snijd schuin doormidden. Serveer indien gewenst met zoete chilisaus.

Wrap met kipfilet en avocado
Enjoy!

Ontbijtrecepten, Lunchrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
4 reacties

Deel je liefde

  1. Ziet er heerlijk uit! Binnenkort ga ik dit eens uitproberen.

  2. Wraps zijn ideaal voor een lekkere, snelle maaltijd op drukke dagen. De combinatie met avocado kan ik alleen maar toejuichen!

    1. Same here Eveline! 🙂

  3. Deze maak ik zelf ook vaak! Zooo héérlijk!

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde