Wraps met eiersalade en zongedroogde tomaat

Zin in een echte verwenlunch? Deze wraps gevuld met zelfgemaakte eiersalade, rucola, zongedroogde tomaat en pijnboompitjes zijn zo gemaakt en verrukkelijk. De eiersalade maak ik lekker romig en fris met mayonaise en kwark. Voor een lichtere variant kun je de mayonaise ook weglaten en meer kwark gebruiken, maar een klein beetje mayonaise geeft wel een lekkere smaak. De wraps krijgen mooie grilstrepen als je ze kort grilt in de grillpan. 

Menu, Lunch

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(10 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin