Zalm en croûte (zalm verpakt in korstdeeg)

Alleen al de naam van dit gerecht klinkt feestelijk: zalm en croûte. Een mooi stuk zalm verpakt in een knapperig deegkorstje waardoor de zalm lekker sappig blijft. Het ultieme gerecht om te maken voor de feestdagen. Je gaat hier zeker punten mee scoren bij je gasten! Lekker om te serveren met gekookte krieltjes omgehusseld met kruidenboter en gekookte broccoli en wortel.

Themarecepten, Wereldgerechten, Franse recepten, Kerstrecepten, Hoofdgerechten, Visrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
5 reacties

Deel je liefde

  1. Maaike

    Hoi Annemiek, hoeveel plakjes bladerdeeg denk je ongeveer nodig te hebben bij dit recept?
    Groetjes Maaike

    1. Hoi Maaike, ik heb het erbij gezet in het recept. Hoop dat het zo duidelijk is!

  2. lya van gelder

    Hoi Annemiek,

    Heb hem gemaakt 2e Kerstdag
    en het was heerlijk.

    Dat wordt een blijvertje

    Groetjes Lya

    1. Super Lya! Leuk om te horen! 🙂

  3. Lya van Gelder-Verbrugh

    Heerlijk heb dat ook wel gemaakt,
    Ook lekker op de borreltafel, bladerdeeg
    doorsnijden voor de kleine hapjes en
    nog een beetje grof zeezout erover.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde