Zalmrol met basilicumroomkaas

Je bent nog maar amper bijgekomen van de Kerst of ik sta alweer klaar met een hapje voor oudjaarsavond. 🙂 Want naast de oliebollen en appelbeignets horen er op oudjaarsavond natuurlijk ook hartige hapjes op tafel te komen. Omdat ik dol ben op hapjes met zalm maakte ik een zalmrol gevuld met roomkaas, basilicum, een vleugje citroen en pijnboompitten. Feestelijk en lekker!

Je kunt de zalmrol op verschillende manieren serveren. Dun gesneden als amuse op een rondje geroosterd casinobrood, wrap, pannenkoek of blini, op een amuselepel, of serveer de zalmrolletjes gewoon zo op een mooie schaal. Wat je ook kiest, smulplezier is gegarandeerd!

 

Thema recepten, Kerstrecepten, Oud-en-nieuwrecepten, Paasrecepten, Voor bij de borrel

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin