aspergebroccolistamppot met pesto en kipfilethaasjes

Omdat ze de laatste tijd steeds in de aanbieding zijn in de supermarkt, zit ik in een aspergebroccoli fase. Ik vind ze heerlijk! Aspergebroccoli — voorheen bekend als bimi — is een kruising tussen broccoli en kailan, een groene stengelkoolsoort. Ze smaken het lekkerst als je ze kort bereid en ze nog bite hebben.

Voor deze stamppot kook ik de aspergebroccoli kort in een aparte pan en hak ze dan grof. Zo behouden ze hun prachtige groene kleur en lekkere bite. De combinatie met groene pesto en gebakken kipfilethaasjes maken deze stamppot tot een heerlijk alledaags gerecht dat razendsnel op tafel staat. 

Hoofdgerechten, Kiprecepten, Snelle recepten, Stamppotrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde