Privacybeleid

Voor elk bezoek aan de website KeukenLiefde.nl en/of websites van derden, zoals Facebook, Google Plus en Twitter, elke transactie of overeenkomst geldt onderstaand privacybeleid.

KeukenLiefde verwerkt persoonsgegevens voor de acceptatie van een bestelling, de uitvoering van een overeenkomst, relatiebeheer al dan niet via de nieuwsbrief, managementinformatie, product- en dienstontwikkeling en het bepalen van zijn strategie.

Welke gegevens worden verzameld:

  • mailadres
  • naam (indien opgegeven, is geen verplichting)
  • logingegevens (deze zijn niet zichtbaar voor ons maar worden opgeslagen in onze database)
  • Telefoonnummer (mits deze is opgegeven, niet verplicht)

Waar worden deze gegevens voor gebruikt?

  • om jouw onze nieuwsbrief te sturen boordevol met de lekkerste recepten
  • zodat jij kunt inloggen en je favoriete Keukenliefde recepten kunt opslaan
  • om je te kunnen bellen als we je vraag niet via de mail kunnen beantwoorden

Persoonsgegevens kunnen ook worden gebruikt voor het opsporen van (pogingen tot) onrechtmatige en/of strafbare gedragingen gericht tegen KeukenLiefde en/of de website KeukenLiefde.nl, zijn bezoekers, opdrachtgevers en medewerkers, alsmede voor deelname aan waarschuwingssystemen die worden gebruikt ter voorkoming van fraude. Bij de verwerking van persoonsgegevens kan KeukenLiefde samenwerken met derden.

Persoonsgegevens kunnen daarnaast worden gebruikt om bezoekers, inschrijvers of opdrachtgevers al dan niet op basis van een voorafgaande selectie te informeren over interessante aanbiedingen en andere producten.

Inzage en aanpassing van gegevens

Via de nieuwsbrief of via je account op Keukenliefde kun je je eigen gegevens inzien en bewerken/aanpassen. Ook kun je hier jezelf afmelden of gebruik maken van het recht om vergeten te worden door je account te verwijderen.  Het is tevens ook mogelijk om een correctie- of verwijderverzoek in te dienen door een e-mail te sturen naar info@keukenliefde.nl.

Wil je precies weten welke gegevens wij van je hebben? Dan kun je onze ieder moment verzoeken je een export te sturen van je gegevens. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Derden

Keukenliefde  zal je persoonsgegevens nooit aan derden verkopen en deze uitsluitend in het kader van de uitvoering van je bestelling aan betrokken derden verstrekken. Ingeschakelde derden en medewerkers van Keukenliefde hebben in het kader van de dienstverlening inzage in je gegevens, maar zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Cookies

‘Cookies’ zijn kleine stukjes informatie die in je browser worden opgeslagen. Keukenliefde gebruikt cookies om je te kunnen herkennen bij een volgend bezoek van onze website. De cookies stellen ons in staat om belangrijke informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren.
Daarnaast worden cookies gebruikt om je sessies en favoriete recepten bij te houden, zodat alleen jij toegang hebt tot je eigen klantaccount.

Het is uiteraard mogelijk om je browser zodanig in te stellen dat je geen cookies meer accepteert. Echter zullen bepaalde functie’s van Keukenliefde dan niet meer optimaal werken en kun je ook je favorieten recepten niet meer opslaan.

Daarnaast maken wij gebruik van Google Analytics om gegevens te verzamelen over het bezoekersgedrag op onze website. Om websitebezoekers meer invloed te geven over hoe hun gegevens worden verzameld door Google Analytics, heeft Google de Google Analytics Opt-out Browser Add-on ontwikkeld. De add-on communiceert met het Google Analytics JavaScript (ga.js) om aan te geven dat er geen informatie over het websitebezoek mag worden verzonden naar Google Analytics.

Klachten

Je kunt bij ons een klacht indienen over de verwerking van je persoonsgegevens door een e-mail te sturen naar info@keukenliefde.nl. Op grond van de privacywet heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijziging van privacybeleid

Keukenliefde behoudt zich het recht voor dit privacybeleid te wijzigen of aan te vullen.

Wijzigingen gelden ook ten aanzien van reeds gesloten overeenkomsten met inachtneming van een termijn van 30 dagen na bekendmaking van de wijziging op de website van Keukenliefde of per elektronische berichtgeving.

Wijzigingen van ondergeschikt belang kunnen te allen tijde worden doorgevoerd.

Mocht je vragen hebben over ons privacybeleid, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag als je informatie nodig hebt over je persoonsgegevens of deze wil wijzigen. Mocht ons privacybeleid wijzigen, dan vind je op onze website altijd de meest recente versie.

***

Leukste huishoudblog van Nederland

Huis- en TuinLiefde

Op Huis- en TuinLiefde vind je schoonmaaktips, interieur inspiratie, knutselideeën, leuke uittips, een handige tuinkalender en nog veel meer; alles om je leven nóg leuker, mooier en makkelijker maken.

lees meer
Geen reacties

Verdeel je liefde

Follow on Bloglovin mytastenld.com