Nieuwsbrief

K♥L Nieuwsbrief

Gratis en voor niets: de lekkerste post van Nederland!

Lieve keukenprins(es),

Als je net als ik verliefd bent (of dat wilt worden!) op koken en hemelse gerechten, schrijf je dan gratis in op mijn wekelijkse nieuwsbrief. Elke maandag verstuur ik per mail een handig overzicht met alle recepten van de afgelopen week – met ook altijd een vermelding van de populairste.

Hier een leuke reactie van Hanneke:

Haaa… alweer de nieuwsbrief…  Kijk er steeds naar uit, alsof het m’n favoriete tijdschrift is. – Groetjes Hanneke

Tevens hou ik je op de hoogte van de nieuwste activiteiten, aanbiedingen en winacties. Zo mis je dus niets meer en maak je van elke dag een mooi culinair smulfestijn!

De liefste keukengroeten,
Annemiek

PS Vul hieronder je e-mailadres in en klik op ‘Meld je aan!’ (Uitschrijven kan op elk moment door onder aan de nieuwsbrief op afmelden te klikken.)

 

* Let op: Na aanmelding ontvang je vrijwel direct onze bevestigingsmail met daarin een link waarop je moet klikken om de inschrijving definitief te maken. Het kan zijn dat de nieuwsbrief de eerste keer in je spambox terechtkomt. Om dat in het vervolg te voorkomen, klik je boven aan de nieuwsbrief op ‘Toevoegen aan de lijst met veilige afzenders’.

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid.

PPS Meer mooie woorden van heel lieve inschrijvers:

“Sinds twee weken ontvang ik uw nieuwsbrief, gewoon fantastisch zoveel lekkere recepten! Ik kan wel uren op uw website receptjes ontdekken en ideeën opdoen. Alles ziet er even lekker uit. Bedankt om dit alles met ons te delen. Ik ben grote fan!” – Linda

“Dag Annemiek, Sinds kort ontvang ik jouw wekelijkse nieuwsbrief. De sociale media, zoals Facebook, Twitter en alle andere mogelijkheden gaan aan mij voorbij. Hoe ik het geluk had, om in contact te komen met “Keukenliefde” is mij nog steeds een raadsel. Dank je wel voor jouw inspirerende en prachtig verzorgde site, waar ik telkens opnieuw, makkelijk uit te voeren en zeer verrassende recepten kan vinden. Ook de begeleidende tekst lees ik met veel plezier. Succes met je werk.” – Hartelijke groet, Marianne Giezeman

“Geweldig, heerlijke recepten en lekker duidelijk met goede foto’s. Kijk iedere maandag naar de mail uit met nieuwe weekrecepten, hoef ik zelf niet te bedenken wat ik nu weer moet koken.” – Marie-Jolie van der Knaap

“Met heel veel plezier lees ik iedere keer weer jouw lekkere recepten. (…) vooral doorgaan met de leukste eetsite van NL.” – Hartelijke groet, Desiree (reactie nieuwsbrief)

3 reacties

Verdeel je liefde

 1. Annelies de Bruijn van den Hout

  Ik kan niet kiezen wat ik als eerste ga maken.
  Zoveel lekkere dingen, maar de champignons
  Ga ik zeker doen dit weekend.

  Groetjes Annelies

 2. Annie

  Ik kan niet wachten op de eerste nieuwsbrief.spannend.

 3. Vivian

  Gewoon geweldig al die heerlijke recepten en de leuke site. Als ik niet weet wat ik wil gaan koken,krijg ik door op jullie site te snuffelen inspiratie genoeg. Vandaag een eiwrsalade gemaakt omdat ik nog eitjes van de pasen over had. Lekker.
  Ga e ht zo door met jullie supertoffe site en nieuwsbrieven.
  Groetjes,
  Vivian.

Follow on Bloglovin