Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Deze heerlijke matzepizza met zalm komt uit het nieuwste kookboek van tv-kok Rudolph van Veen: Rudolph’s Kitchen – Het...
Dit platbrood, rijkelijk belegd met pesto, ham, tomaat en burrata, is een echte traktatie om van te genieten! Serveer...
Een lekkere variant op de klassieke eggs benedict waarbij ik het geroosterde broodje vervang door een croissant. Deze croissant...
Bij witlof denk ik al snel aan een ovenschotel met ham en kaas, maar ik maak er ook graag...
Mijn dochter is dol op zo’n zakje instant noodles met smaakmakers waar je kokend water overheen moet gieten. Na...
Een heerlijke croissant belegd met smeuïg roerei en gerookte zalm. Wie wordt daar nu niet blij van! De gepofte...
Deze gestoomde zalm met kruidenolie is het tweede recept (eerste recept was deze gestoomde kip met groenten) dat ik...
Ben je net als ik een echte kaaskop, dan moet je deze pasta met 4-kazensaus proberen. Ik wil hierin...
Deze croissant met aardbeien en chocoladesaus is het perfecte valentijnsontbijt om je geliefde mee te verwennen. De chocoladesaus maak...
Deze chocoladesaus is heel eenvoudig om te maken en heerlijk. Gebruik hem als dessertsaus over vanille-ijs, flensjes, poffertjes, of...
Onlangs maakte ik een makkelijke eenpanspasta uit het kookbook EEN van Jamie Oliver en die smaakte naar meer. Ik...
Een heerlijke eenpanspasta met balsamico en paprika uit het nieuwe kookboek EEN van Jamie Oliver. De pasta wordt gegaard...
Een heerlijk, frisse salade met lichtbittere witlof, zoete appel, bacon, walnoot en warm stokbrood met geitenkaas. Serveer deze salade...
Dochterlief is dol op noedelsoep. Niet de home made variant helaas. Nee, zo’n zakje instantnoedels met een zakje kruidenpoeder (zout)...
Is het al lunchtijd? Deze tosti Hawaï met zuurkool is een heerlijk lunchgerecht! Dikbelegd met ham, kaas, zoete ananas...
Een lekkere variant op het broodje hamburger is deze visburger met vissticks en tartaarsaus. Ik gebruik hiervoor mijn zelfgemaakte...
Als je ons wekelijkse Kijkje in de keuken leest heb je het wellicht al meegekregen: deze pompoenravioli met salie-botersaus...
Carpaccio met truffeldressing is een van mijn favoriete voorgerechten die ik bestel als ik uit eten ga. Je kunt...
De Hollandse garnalencocktail is een van de meest geliefde voorgerechten voor het kerstdiner. Niet zo verwonderlijk want delicate Hollandse...
Onze twee kookboeken.
Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!
Bestel hier