Wie zijn wij

KeukenLiefde is opgericht in november 2012 door smulpapen Annemiek (39) en haar man Johan (36). Annemiek is dol op koken en wilt graag een website beginnen waar ze al haar favoriete recepten kan delen. Johan is handig met de computer dus een website is snel gemaakt. Omdat de keuken het kloppend hart is waar alle magie gebeurt ligt de naam voor de hand: KeukenLiefde gaat het heten!

Johan en Annemiek wonen samen met hun dochter Ella-Marie (10), hond Nacho en katten Puk en Marie in Dreumel, het land van Maas en Waal. Voor Annemiek is KeukenLiefde inmiddels uitgegroeid tot fulltime baan. Bijna dagelijks is ze bezig met het bedenken, maken en fotograferen van nieuwe recepten voor de website. Johan houdt zich vooral bezig met alles wat zich aan de achterkant van de website afspeelt zoals administratie, website- en webshopbeheer. Ook Ella-Marie helpt graag een handje mee. Proeven vindt ze het allerleukste onderdeel en deze taak neemt ze dan ook uiterst serieus. Op KeukenLiefde vind je dagelijks een nieuw artikel: vaak een recept, maar soms ook een inspiratie-artikel, weekmenu, of een kijkje in de keuken.

Op KeukenLiefde vind je elke dag een verlokkelijk antwoord op de vraag: “Wat eten we vandaag?”.

KeukenLiefde cijfers

KeukenLiefde trekt maandelijks meer dan 500.000 unieke bezoekers naar de website en er worden ruim een miljoen pagina’s bekeken. De bezoekers van KeukenLiefde bestaan voor het grootste deel uit vrouwen van 25 tot 65+. Je vindt KeukenLiefde ook op Facebook, Instagram en Pinterest. Lekkere kookfilmpjes vind je op hun YouTube-kanaal!

Kookboek 

In oktober 2018 verscheen het eerste KeukenLiefde-kookboek: Koken met KeukenLiefde: een kookboek met eenvoudige recepten voor elke dag. In het najaar van 2021 komt het tweede kookboek uit: een kookboek met heerlijke familiegerechten!

Webshop

Het kookboek Koken met KeukenLiefde is verkrijgbaar in de boekhandel, online webwinkel en in de KeukenLiefde-webshop. Je kunt het boek hier tevens door Annemiek laten signeren. Verder vind je in de webshop leuke accessoires voor in de keuken; variërend van een mooie boekenstandaard, shoppingbag, servetten, tot keukenschorts. Snuffel gerust even rond! 

PS Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste post van Nederland. Zo sta je nooit meer met de mond vol tanden op de vraag: “Wat eten we vandaag?”

♥ ♥ ♥

In de media

In het vierde kwartaal van 2017 gaat KeukenLiefde een exclusieve samenwerking aan met Kenwood. In zowel off- als online commercials gaat Annemiek aan de slag met de Kenwood Chef Titanium. Zo zijn er de hele decembermaand reclamecommercials te zien op 24Kitchen, MTV en Comedy Central en wordt er offline bijvoorbeeld geadverteerd in Smult:

♥ Magazine Midden Betuwe Totaal interviewde KeukenLiefde voor hun november 2017 editie:

Het weekblad Vriendin stelde KeukenLiefde 3 vragen in nr. 43, 2017:

Op 3 oktober 2017 verscheen dit artikel over KeukenLiefde in Stad Tiel.

Op 3 oktober 2017 schreef de Gelderlander dit artikel over KeukenLiefde.

In september 2017 won KeukenLiefde voor de tweede keer op rij de Food Blog Award voor Food Blog van het jaar 2017 en ook Beste Foodvlogger/Youtuber

Op 23 december 2016 schreef de Gelderlander dit artikel over KeukenLiefde.

  In oktober 2016 won KeukenLiefde de Food Blog Award (eerste editie!) voor Food Blog van het jaar 2016!

4 reacties

Verdeel je liefde

  1. Marry

    Annemiek, we hebben afgelopen Zaterdag je Reibekuchen gegeten, en : FANTASTISCH !!! Het waren de echte, zoals we ze ons herinnerden van onze bezoekjes aan ons buuirland vroeger. Ik had de helft van de hoeveelheden gebruikt want we zijn maar met ons tweetjes, en nog was het veel hoor ! Zaterdag warm gegeten en Zondag als lunch (koud). Met stroop, heerlijk. In de krant stond vorige week een recept om groentekoekjes te maken, voornamelijk om kinderen te leren groente te eten. En dat lijkt me lekker voor een hapje tussendoor of voor bij de borrel. Fijngemaakte gekookte aardappelen in een kom, schep er gare groente (eventueel restjes) door, bloem, 1 ei en 1 extra dooier, op smaak maken met zout en peper en/of kerrie. Goed mengen en net als bij de Reibekuchen bakken in de olie als drie in de pan, maar dan kleinere hoopjes. Lijkt het wat ?
    Vriendelijke groeten, Marry

    1. Hoi Marry, wat ontzettend leuk te horen dat de Reibekuchen jullie smaakten! Door je enthousiasme bedenk ik me dat wij ze eigenlijk ook wat vaker moeten eten… 🙂 Die groentekoekjes lijken me echt heerlijk en inderdaad een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat kinderen hun dagelijkse portie groente binnenkrijgen. Bovendien lijken deze koekjes mij ook erg lekker en ik ga ze zeker eens maken! Bedankt voor de tip Marry!!

  2. Hoi Annemiek. Vraagje. Heb jij misschien ook al wat tips voor hapjes voor oud en nieuw b.v. met bladerdeeg?
    Groeten,
    Henny

    1. Hoi Henny, wat denk je van kleine mini saucijzenbroodjes gevuld met gekruid rundergehakt of een knakworstje, kleine mini quiches (bakken in een mini muffinvorm), kleine rondjes steken uit bladerdeeg en mini pizza maken, appelflappen, kaasstengels, bladerdeeg vullen met spinazie en fetakaas…. tja, ik kan zo nog wel even doorgaan 🙂 ik hoop dat je hier wat aan hebt? Als er iets tussenzit waar je heel graag een uitgebreider recept van wilt hebben wil ik binnenkort best een aparte post hierover plaatsen.

Follow on Bloglovin