Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Dit zijn de meest gestelde vragen op Keukenliefde. Staat je vraag hier niet tussen dan kun je hem mij altijd nog persoonlijk sturen via het contactformulier.

Hoe moet ik inloggen?
Om recepten op te slaan, moet je jezelf eerst registreren en daarna inloggen. Inloggen doe je via deze link of onder het menu ‘favoriete recepten’.

Nieuwsbrief en opslaan recepten.
De nieuwsbrief en het opslaan van recepten zijn twee verschillende opties op Keukenliefde en staan ook los van elkaar. Bij de nieuwsbrief is het alleen eenmalig je mailadres doorgeven en bevestigen terwijl je bij het opslaan echt een account aanmaakt inclusief bijpassend wachtwoord.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Kan ik dit herstellen? 
Via deze link, of via de inlogpagina kun je een nieuw wachtwoord aanmaken.

Na registratie heb ik geen activeringsmail gekregen? 
Als je na registratie geen activeringsmail hebt gekregen dan is hij waarschijnlijk in je spambox terecht gekomen. Als je hem daar niet meer kunt vinden, dan kun je ons via het contactformulier een mail sturen. Wij zorgen er dan voor dat je een nieuwe activeringsmail krijgt.

Hoe kan ik recepten uitprinten?
Onder ieder recept staat een groene printknop (print friendly). Als je hier op klikt ga je naar de printvriendelijke versie van het recept.

Als ik een recept wil uitprinten dan krijg ik heel veel pagina’s, wat kan ik hier aan doen? 
Als je een recept wilt uitprinten kun je ervoor kiezen om de foto’s te verwijderen, zodat alleen de tekst overblijft om af te drukken. Je doet dit als volgt: klik onderaan het recept op de ronde, groene ‘print friendly’ knop — je komt dan in de printvriendelijke versie van het recept. Vervolgens kun je de foto’s verwijderen door er simpelweg op te klikken, of door bovenaan op de 3 horizontale streepjes te klikken en daar bij images ‘afbeeldingen verwijderen’ aan te klikken.

Welke ovenstand gebruik jij?
Mits anders aangegeven, gebruik ik voor mijn recepten altijd een normale (conventionele) oven met boven- en onderwarmte. Heb jij een heteluchtoven, dan verlaag je de temperatuur met 10 tot 20%. De baktijd blijft hetzelfde. Let op! Elke oven werkt anders, dus het kan zijn dat een gerecht in jouw oven net wat langer of korter de tijd nodig heeft.

Mag ik recepten kopiëren?
Nee, je mag geen recepten kopiëren zonder mijn toestemming. Lees hiervoor de uitgebreide disclaimer.

Follow on Bloglovin mytastenld.com mytastebe.com