Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Dit zijn de meest gestelde vragen op Keukenliefde. Staat je vraag hier niet tussen dan kun je hem mij altijd nog persoonlijk sturen via het contactformulier rechtsboven onder de knop menu.

 

Instagram (link in de bio)

Wat is link in de bio? Dat is de link die je vindt op ons Instagram profiel. Ga naar ons Instagram profiel en klik op de link die boven de post/berichten staat. Dan kom je op onze instagrampagina terecht waar je de links vindt van de laatst gedeelde recepten. Maar je kunt de recepten natuurlijk ook allemaal vinden op onze website: www.keukenliefde.nl

Nieuwsbrief en opslaan recepten

Hoe moet ik inloggen?

Om recepten op te slaan, moet je jezelf eerst registreren en daarna inloggen. Inloggen doe je via deze link of onder het menu ‘favoriete recepten’.

Nieuwsbrief en opslaan recepten.

De nieuwsbrief en het opslaan van recepten zijn twee verschillende opties op Keukenliefde en staan ook los van elkaar. Bij de nieuwsbrief is het alleen eenmalig je mailadres doorgeven en bevestigen terwijl je bij het opslaan echt een account aanmaakt inclusief bijpassend wachtwoord.

Hoe sla ik recepten op?

Als je op de homepage op de foto van een recept klikt, of met je muis eroverheen gaat dan komt er een rood vlak over de foto waar informatie over het gerecht in staat. Ook staat daar het bekende hartje om recepten op te slaan. Dit hartje staat ook altijd onderaan een recept in dezelfde rij als de social media icoontjes. Zodra je een recept hebt opgeslagen kun je deze altijd terug vinden in ‘mijn keuken’. Via het menu rechtsboven op de homepage kun je daar komen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Kan ik dit herstellen?

Via de inlogpagina kun je een nieuw wachtwoord aanmaken.
Nadat je een nieuw wachtwoord hebt aangevraagd krijg je een mailtje van ons (let op deze kan in je spam terechtkomen!). In dat mailtje staat een link en zodra je daarop klikt ga je automatisch weer door naar de homepage van Keukenliefde. Eenmaal op de homepage klik je weer op inloggen en dan op wachtwoord vergeten. Nu krijg je een scherm te zien waar je je nieuwe wachtwoord kunt invoeren.

Na registratie heb ik geen activeringsmail gekregen?

Als je na registratie geen activeringsmail hebt gekregen dan is hij waarschijnlijk in je spambox terecht gekomen. Als je hem daar niet meer kunt vinden, dan kun je ons via het contactformulier (rechtsboven onder menu) een mail sturen. Wij zorgen er dan voor dat je een nieuwe activeringsmail krijgt.

Ik ontvang geen nieuwsbrief?

Het kan soms gebeuren dat onze nieuwsbrief door sommige mailservers als spam wordt aangezien. Helaas kunnen wij hier vrij weinig tegen gebeuren. Door de hele grote hoeveelheid spammails die al jaren verstuurd worden zijn de regels zo streng dat helaas de goede onder de kwade moeten lijden. Wil je onze nieuwsbrief toch blijven ontvangen dan kun je heel gemakkelijk ons mailadres toevoegen tot je contactpersonen in je mailprogramma. Voor de nieuwsbrief is dat het volgende mailadres: nieuwsbrief@keukenliefde.com.

uitprinten recepten

Hoe kan ik recepten uitprinten?

Onder ieder recept staat een groene printknop (print friendly). Als je hier op klikt ga je naar de printvriendelijke versie van het recept.

Als ik een recept wil uitprinten dan krijg ik heel veel pagina’s, wat kan ik hier aan doen?

Als je een recept wilt uitprinten kun je ervoor kiezen om de foto’s te verwijderen, zodat alleen de tekst overblijft om af te drukken. Je doet dit als volgt: klik onderaan het recept op de ronde, groene ‘print friendly’ knop — je komt dan in de printvriendelijke versie van het recept. Vervolgens kun je de foto’s verwijderen door er simpelweg op te klikken, of door bovenaan op de 3 horizontale streepjes te klikken en daar bij images ‘afbeeldingen verwijderen’ aan te klikken.

Kookvragen

Welke ovenstand gebruik jij?

Mits anders aangegeven, gebruik ik voor mijn recepten altijd een normale (conventionele) oven met boven- en onderwarmte. Heb jij een heteluchtoven, dan verlaag je de temperatuur met 10 tot 20%. De baktijd blijft hetzelfde. Let op! Elke oven werkt anders, dus het kan zijn dat een gerecht in jouw oven net wat langer of korter de tijd nodig heeft.

Gebruik recepten

Mag ik recepten kopiëren?

Nee, je mag geen recepten kopiëren zonder mijn toestemming. Lees hiervoor de uitgebreide disclaimer.

Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde