Variatietips!
- Voor een lekkere smaak kun je een kaneelstokje en blaadje laurier in de curry meestoven. Verwijder deze voor serveren.
- In plaats van sinaasappel kun je ook mango toevoegen. Snijd deze in blokjes en roer vlak voor serveren door de curry.
- Extra groenten toevoegen? Wortel of spinazie passen hier goed bij. Kook wortel even kort voor, zodat hij tegelijk met de pompoen gaar is. Spinazie kun je op het laatste moment door de curry roeren en meewarmen.
- Voor een makkelijk eenpansgerecht kun je ook voorgekookte mini krieltjes toevoegen en meegaren in de curry.
om 08:45
Hallo Annemiek,
Heb net je site ontdekt en ben daar ontzettend blij mee! Ik vroeg me af of ik ook diepvries pompoen zou kunnen gebruiken.
Met vriendelijke groeten,
Isabelle
om 11:27
Hoi Isabelle, wat leuk om te horen. 🙂 Je kunt idd ook diepvries pompoen gebruiken.
om 17:46
Hallo Annemiek,
Kun je deze curry ook een dag van tevoren maken en een kant en klare gele curry gebruiken?
Groetjes Anne
om 10:26
Ja hoor Anne, dat kan!
om 19:59
Goedenavond Annemiek,
Ik geniet altijd heerlijk van je recepten, dank je wel.
Mag ik vragen welke pompoen je voor dit recept gebruikt? Flespompoen?
Vriendelijke groet,
Pat
om 10:36
Hoi Pat, leuk om te horen dat je geniet van onze recepten! Ik gebruikte een kleine hokkaido pompoen maar flespompoen is ook heerlijk. Het kan allebei.