Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Havermout-yoghurtcake met bosvruchten
Dit recept kwam ik tegen in het nieuwe Landleven magazine en omdat ik alle ingrediënten ervoor in huis had ging ik meteen aan de slag. Wel paste ik het recept hier en daar iets aan naar eigen smaak. Zo gebruikte ik bosvruchten in plaats van bosbessen en verminderde ik de hoeveelheid suiker. Dit is echt een supermakkelijke cake om te maken en het resultaat is verrukkelijk!
om 17:37
Net gemaakt met blauwe bessen en cranberries. Super lekker!
om 15:59
Welke glutenvrije bloem wordt aanbevolen om te bakken?
vb. cake, ….
om 15:13
Op hoeveel graden staat de oven? Ziet er heerlijk uit
Maar wijnsteen bakpoeder ken ik niet. Kan het ook met gewoon bakpoeder?
om 09:35
Gewone bakpoeder kan ook. Oventemperatuur staat erbij… 🙂
om 15:04
Waarom nou die suiker?
om 19:28
Leuk recept! Kan het ook met bakpoeder en roomboter? Dit heb ik nl in huis 😉