Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Romige garnalensalade met ei en dille
Kleine gekookte en gepelde garnalen lenen zich bij uitstek voor een snel te maken en heerlijke toastsalade. Deze romige garnalensalade met hardgekookte eieren en verse dille smaakt bijvoorbeeld heerlijk op een sneetje geroosterd witbrood; een bijzonder smakelijk lunchgerecht! Maar je kunt de garnalensalade ook serveren op rondjes uitgestoken witbrood en rond laten gaan als vishapje op een feestje of verjaardag.
Bereidingstijd: 10 minuten
Ingrediënten
- 100 g cocktail garnalen
- 2 eieren, hardgekookt
- 1 el crème fraîche
- 1 el fijngehakte dille
Bereiding
Hak de eieren fijn. Ik gebruik hier vaak een eiersnijder voor, makkelijk en snel.
Meng de garnalen met de gehakte eieren, crème fraîche, dille en breng op smaak met wat zout en peper.
Eet smakelijk!
Deel je reactie