In plaats van serranoham is het ook erg lekker om runderrookvlees te gebruiken. Voor een lekker resultaat laat ik deze dan altijd dun snijden door de slager.
Serranoham- en zalmrolletje met MonChou
Van lekkere borrel- of verjaardagshapjes kun je nooit genoeg recepten hebben. Althans, dat is mijn bescheiden mening. 🙂 Ik houd ervan! Als dochterlief en ik weer eens verlekkerd langs de tapasafdeling in de supermarkt lopen, vraagt dochterlief steevast: “Mama, zullen we zo’n bakje meenemen?”. Ik ben vaak makkelijk over te halen — zeker als het om lekker eten gaat —, maar borrelhapjes uit een bakje gaat me toch te ver. De ham- en zalmrolletjes die ze aanwijst kun je zo makkelijk zelf maken. Hup, ik gooi snel een pakje serranoham, gerookte zalm en MonChou in het mandje. Feest of geen feest. Die borrelhapjes maken we zelf!Â
Deel je reactie