- De cocktailsaus kun je al een dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast tot gebruik.
- Eten er kinderen mee? Laat de whisky achterwege.
Klassieke garnalencocktail
De Hollandse garnalencocktail is een van de meest geliefde voorgerechten voor het kerstdiner. Niet zo verwonderlijk want delicate Hollandse garnalen gecombineerd met frisse sla en romige cocktailsaus zijn onweerstaanbaar. De cocktailsaus kun je al een dag van tevoren maken zodat je moment suprême zo klaar bent. Zie ook onderstaande tips!
Note: Deze garnalencocktail is onderdeel van een klassiek 4-gangen kerstdiner. De overige 3 recepten deel ik in de loop van deze week met je.
4-gangen kerstmenu klassiek
❤️ Klassieke garnalencocktail
❤️ Geroosterde tomaat-paprikasoep met bladerdeegsterren
❤️ Gevulde kiprollade met cranberry en pistache
❤️ Pavlova met mascarponeroom en rood fruit
Deel je reactie