Lunchbroodje met caponata

Lunchbroodje met caponata

Caponata is een gekookte salade uit Sicilië, Italië. Je kunt de caponata lauwwarm eten als hoofdgerecht met een stuk stokbrood of met deze heerlijke kalfsschnitzel maar eigenlijk smaakt de salade de volgende dag koud het allerlekkerst! Heerlijk op een broodje als lunchgerecht of als klein hapje of amuse op plakjes crostini.

Bereiding
Bak een wit pistoletje af en en snijd deze open. Verdeel er een paar flinke lepels koude caponata over en geniet!

DSC_9369_800x514Eet smakelijk!

Thema recepten, Picknick

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Eén reactie

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin