Pitabrood met roerei

In onze kelder ligt altijd een pak pitabroodjes. Ze zijn lang houdbaar en handig om in huis te hebben als je snel iets lekkers op tafel wilt zetten. Dit keer vul ik een pitabroodje met roerei. Heerlijk als ontbijt of als lunchgerecht!

Als aanvulling voeg ik kaas, Parmaham en rauwkost toe, maar je kunt hier ook andere ingrediënten voor gebruiken die je lekker vindt of in huis hebt. Maak er je eigen smulfeest van! 

Menu, Themarecepten, Ontbijtrecepten, Paasrecepten, Lunchrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde